Informatieavond zonnepanelen 8 november

Beste bewoners van Hertme,

In 2019 zijn wij, Dave Poort en Rinne Oost met een aantal buurtgenoten uit de wijk Wensink-Zuid een verduurzamingsinitiatief gestart met als inzet zonnepanelen voor de wijk Wensink-Zuid. Tijdens een info avond in het Twickel College hebben wij alle aanwezigen uitgebreid geïnformeerd over zonnepanelen en dit alles heeft er toe geleid dat 65 huishoudens enthousiast hebben deelgenomen aan dit mooie collectief. Hieruit voortvloeiend hebben Rinne en Dave ook in 2020 in de Bornsche Maten een succesvol collectief georganiseerd.

Nu in 2021 gaan we nog een stap verder. Wij gaan alle inwoners van Borne, Hertme en Zenderen benaderen om deel te nemen aan een collectief dat Borne breed gaat. Hiervoor organiseren wij meerdere informatie avonden, waaronder in Hertme. Wellicht dat u nog twijfelt om zonnepanelen aan te schaffen? Misschien dat wij u mogelijk kunnen enthousiasmeren om deel te nemen aan het collectief. Wij zullen een info-avond voor u organiseren in Hertme’s Ambacht op 8 november 2021. Wij heten u van harte welkom om aanwezig te zijn, onder het genot van een kop koffie of thee. Op deze avond zal Rinne Oost, die zijn passie voor de sport (Paralympisch medaille winnaar London 2012) heeft omgezet in een passie om te verduurzamen en tegenwoordig als wooncoach acteert, een presentatie geven om u te informeren over de voordelen van zonnepanelen. Mocht u onverhoopt op deze avond verhinderd zijn dan is er geen man overboord daar we op diverse locaties elders in Borne ook info avonden organiseren.

Datum: Locatie: Tijdstip: Adres:

 1 november ’t Wooldrik (sportcafé) 19.30 uur Het Wooldrik 1
 2 november Basisschool Flora 19.30 uur Meidoornhof 2
 3 november Twickel College 19.30 uur Welemanstraat 51
 5 november Smikkel Zenderen 19.30 uur Hertmerweg 45a
8 november Hertme’s Ambacht 19.30 uur Hertmerweg 30
 9 november de Veste 19.30 uur H.F. Roetgerinklaan 1
 10 november ’t Iemnschelf 19.30 uur Fioringras 4
 16 november Kulturhus 19.30 uur Marktstraat 23

(Inloop rond 19.00 uur)

Voor verdere informatie houdt a.u.b. de lokale media in de
gaten (Borne Boeit, https://www.borneboeit.nl/110305/nieuws/nieuw-doel-voor-olympische-medaillewinnaar-rinne-oost Week van Borne, Energie van Borne) Tevens kunt u de website: www.bornebreedzonnecollectief.nl
bezoeken waar u alle informatie over ons collectief kunt vinden.

Wij verwelkomen u graag,

Rinne & Dave