Werkgroep Goede Doelen Week Hertme

Vanuit een groep enthousiaste initiatiefnemers is het idee ontstaan om een Goede Doelen Week op te zetten in ons mooie dorp, Hertme. Op de Dorpsavond van 24 november is dit punt ook even aangestipt.

Iedereen / de meeste inwoners uit ons dorp hebben mogelijk wel een bekende uit een vertrouwde kring die helaas in aanraking komt met een van de goede doelen waarvoor bij ons in het dorp voor wordt gecollecteerd. Vanwege het teruglopend aantal collectanten merken we dat meerdere goede doelen niet de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Daarom zien wij dit als een mooie mogelijkheid om bij ons in het dorp een Goede Doelen Week Hertme op te zetten.

De werkgroep bestaat uit:

Jos Kemna, Hennie Kemna, Rianne Aalderink, Ans Boomkamp, Corine Kroeze, Jose Kemna, Nicolet Vetketel, Pam Vetketel

 

Om u van meerdere en verdiepende informatie te voorzien, zouden wij u graag uitnodigen op de volgende datum en tijdstip:

Dinsdag 6 februari 2024 in het Theaterhoes

  • Inloop: 19.45
  • Begin: 20.00
  • Verwacht einde: 21.00

Tijdens deze bijeenkomst is er een mogelijkheid tot vragen stellen aan penningmeester van Goede Doelen Week Zenderen, Maarten Kemna.

Graag verwelkomen wij u 6 februari om 19.45 in het Theaterhoes om het initiatief door te zetten in de oprichting van een Goede Doelen Week in Hertme!

Met vriendelijke groet,

Pam Vetketel

Namens  werkgroep Goede Doelen Week Hertme

Telefoonnummer: 0630678686

E- Mail: goededoelenweekhertme@gmail.com