Update glasvezel kern Hertme!

Zoals al eerder aangekondigd is door COGAS en deltafiber een campagne gestart voor de aanleg van glasvezel in de kern van Hertme. Indien 35% van de huishoudens zich voor 21 april 2021 aanmeld voor glasvezel dan zal dit worden gerealiseerd. Voor hertme zijn daarvoor op peildatum 9 april 2021 nog 20 aanmeldingen benodigd. Meer informatie hierover kan gevonden worden op de website van https://www.deltafibernetwerk.nl/gebieden/cogas-hertme-zenderen/

Op 14 april van 19.00-20:00 uur wordt door COGAS en deltafiber een online inschrijfavond georganiseerd voor de inwoners van Hertme & Zenderen. Via de laptop, telefoon of tablet kun je deelnemen aan deze inschrijfavonden, waarbij u in de gelegenheid wordt gesteld om informatie en vragen te stellen. Ook wordt uitleg gegeven over de mogelijkheid om uzelf en Zenderen Vooruit te sponsoren. Via deze link kan je hier vrijblijvend aan deelnemen:

Online inschrijfavond 14 april

Hieronder vindt u de aanvullende informatie met een werkwijze voor deze sponsoring van uzelf en Zenderen Vooruit, die u in uw overweging voor Glasvezel mee kan nemen. 


Beste Hertmenaren,
 
Zoals u weet wil men in Zenderen & Hertme Glasvezel gaan aanleggen, wij van Zenderen Vooruit en de dorpsraad Zenderen vinden dit voor de leefbaarheid van Hertme van groot belang. 
 
Binnenkort zullen adviseurs/verkopers van Delta en Caiway deur aan deur komen om u te adviseren over glasvezel en om u een abonnement proberen te verkopen. Dit gaat dan niet via Zenderen Vooruit! Wilt Zendern Vooruit  steunen en zelf €25,- Cash Back ontvangen meldt u zich dan via onderstaande linkjes aan!
 
Aanmelden glasvezel bij aanbieder Caiway: http://aklam.io/vp2rMV
 
Aanmelden glasvezel bij aanbieder Delta: http://aklam.io/i0rX5U
 
Mocht u nog vragen hebben over Glasvezel kom dan naar de online informatie avond op 7 en/of 14 april, zie hiervoor www.zenderenvooruit.nl of breng een bezoek aan Letteboer Automatisering. 
 
Vriendelijke groeten,
Bestuur Zenderen Vooruit