Een duurzaam cadeautje van gemeente Borne!

Beste inwoner van Hertme,

U hebt er vast over gelezen of gehoord: de komende decennia moeten we anders omgaan met de energie die we gebruiken. Dat geldt ook voor de elektriciteit en de verwarming in onze huizen. Ik wil u namens de gemeente Borne graag informeren over een actie die de gemeente organiseert samen met Energie van Borne en stichting Duurzame Initiatieven Borne.

Elke stap telt

U kunt als eigenaar/bewoner op veel manieren energie besparen. Met heel kleine dingen, zoals het gebruik van ledlampen of door de verwarming een graadje lager te zetten. U kunt het ook wat grondiger aanpakken door uw woning te isoleren of op een andere manier te verwarmen dan met aardgas. Wij willen u daarbij graag helpen. Gelijk met het bezorgen van de Gazet ontvangen inwoners van Hertme (binnen gemeente Borne) een tasje met inspiratie thuis!

Een cadeautje voor u

In het tasje vindt u allereerst een klein duurzaam cadeautje. Verder vindt u volop tips en informatie om uw woning duurzamer te maken. Het tasje wordt gelijktijdig met de Gazet bezorgd. Om dit op een veilige manier te doen hangen we het tasje aan uw voordeur. Zodat u toch kunt profiteren van onze actie! 

Speciaal voor woningeigenaren

Met deze actie richten wij ons specifiek op huiseigenaren in de gemeente Borne. Voor zover mogelijk hebben wij ons adressenbestand daarop doorgelicht.

Wilt u direct aan de slag?

Wilt u nu al meer weten over hoe u zelf energie kunt besparen? Of hoe u uw woning kan verduurzamen en wat dat zou gaan kosten én opleveren? Kijk dan op www.energievanborne.nl of www.duurzaambouwloket.nl/borne. U kunt ook direct met wooncoach Bart Schooneman uit Borne contact opnemen. Dat kan telefonisch via 06 425 425 95 of via info@energievanborne.nl. Het team van Energie van Borne en Duurzame Initiatieven Borne wenst u veel succes met besparen van energie. Samen komen we een heel eind!

Met vriendelijke groet,

M. Kotteman

Wethouder