Aanleg glasvezel bebouwde kom Hertme

Aanleg Glasvezel Hertme

Een tijd geleden is de glasvezelcampagne van Deltafiber netwerk afgerond, waarbij de doelstelling voor Hertme ruim is behaald. De incentive van 1000 euro is afgelopen week door Deltafiber beschikbaar gesteld. De bedoeling was om op de dorpsavond te stemmen op de 6 ingediende ideeën en daarna de incentive uit te reiken. Vanwege het vervallen van de dorpsavond gaan we nog bekijken op welke wijze dit nu geregeld kan worden.

Inmiddels heeft Deltafiber de opdracht voor de aanleg aan aannemer BAM Telecom bv vergeven. Zij hebben opdracht om in 5 gemeenten (Waaronder Borne) de aanleg te verzorgen en zijn daar inmiddels mee gestart.

Om de voortgang van de aanleg te volgen kan je het beste een kijkje nemen op de website waarin is vermeld welke stappen door de aannemer worden genomen en wanneer het glasvezel tot in de woning wordt gerealiseerd. Ook kan je je via de website aanmelden voor een nieuwsbrief zodat je een keer in de zoveel tijd per mail op de hoogte wordt gebracht.. Doe dit als volgt.

  1. Ga naar de website http://www.gavoorglasvezel.nl/ of https://www.deltafibernetwerk.nl/
  2. Voer je postcode en huisnummer in (let op dit is ook belangrijk om je voor de juiste nieuwsbrief aan te melden)

Eenmaal ingelogd zie je vervolgens de huidige stand van zaken en kan je helemaal onderaan de status van je eigen aansluiting volgen. Het is dan ook handig om je daarna eventueel in te schrijven als je de nieuwsbrief wil ontvangen.

Voor vragen is de aannemer bereikbaar op werkdagen tussen 8.30-12.30 uur en 13.00-16.00 uur via 085 047 90 62 of servicedeskcif@bam.com.

Benieuwd hoe de aanleg in zijn werk gaat, bekijk dan onderstaand filmpje https://vimeo.com/478408258

Namens de SGH

Groeten Erwin Stamsnijder